Renoveringsprosjekt X402

Nytt tak og innredningmateriale i X-402 renoveringsprosjektet

Vores loftsplader var fuldstændigt færdige grundet vandindtrængning, der havde stået på i årevis. Indretningsmaterialet var også blevet noget gulligt og kedeligt. Indretningsmaterialet kan også hedde vinyl, grisehud, væg eller loftsbeklædning. Det leveres både både med eller uden skumgummi bag ved PVCen, skumgummiet give er mere blød overflade, der gør helhedsindtrykket mere eksklusivt. Vores kvalitet er meget flot og lækker med en struktur der også ses i dyre luksusbiler.
Les mer
Renoveringsprosjekt X402

Slik stoffer du båten med VC 17 M ekstra

Vi får ofte spørsmål om hvordan man skal legge VC17 på båten for å få et godt resultat. Vår danske produktsjef, Anders Jessen, har skrevet en brukermanual for å gi deg litt tips slik at du oppnår det beste resultatet.
Les mer
Tips og råd / Båtpleie og vedlikehold

Slik bør du gjøre når båten skal overvintre i vannet

Tenker du å la båten overvintre i vannet denne vinteren? Bestemmer du deg for å la båten ligge i vannet så finnes det en del ting som du må gjøre og tenke på for at det ikke skal gå feil. Vi har laget en guide på hvordan man bør gå frem og hva man må tenke på og ta hensyn til.
Les mer
Båtmat

Sjokoladetrøfler

Sjokoladetrøflene – helt uten bruk av stekeovn.
Les mer
Båtmat

Toast med egg og sopp

Skogssopp er fantastisk til mye, men noe særlig enklere enn dette finner du ikke å bruke den til: Rist en blings med godt brød i stekepanna, smørstek soppen med et egg og kos deg maks!
Les mer
Tips og råd / vvs

Tørr og frisk innside!

Å holde båten tørr og frisk på innsiden er veldig viktig. Temperaturforskjeller og stillestående luft er årsaken til mugg og dårlig lukt. Det finnes flere ulike produkter å velge mellom, men i stort sett gjør de samme sak, de minsker luftfuktigheten.
Les mer
Nyheter

Hvordan skape den perfekte fiskebåt?

Hvordan lager man den perfekte fiskebåten? Roger på Karlskrona Båt & Fiskecenter AB er en stor fiskeentusiast. Han har en gammel Flipper 700 som han drar ut på fisketurer med, men han ønsker å gjøre endringer på båten for å lage den perfekte fiskebåten. Slik gikk han fram...
Les mer
Fortøyning og ankring / Ankere

Er et Rocna-anker det beste ankeret?

Hvordan fungerer et Rocna anker? Her forteller Henrik hvordan de fungerer og hvorfor de er så bra!
Les mer
Web-TV / Propell

Skadet propell? Slik reparerer du ødelagt propell!

Philip og Björn på Praktisk Båtägande resonnerer rundt hvordan man skal tenke når man har gått på grunn med propellen. De viser også hvordan man enkelt kontrollerer om aksel har blitt skjev.
Les mer
Nyheter

Watskikatalogen 2019

Nå er den her! Watskikatalogen 2019!
Les mer
Nyheter

Watski på båtmessen Sjøen for Alle 2019

Watski gjør comeback på båtmessen Sjøen for Alle, og vi tar med oss vår nye rullende butikk og knallgode messepriser!
Les mer
Nyheter

NorthTracker - Båtlivs favoritt

Det svenske bladet Båtliv har i deres siste nummer (6, 2018) testet ulike GPS-alarm.
Les mer
Web-TV / Propulse Båtmagasinet test

Propulse

Gurra Krantz, viser effektforskjellen mellom en Propulse-propell og en vanlig 3-bladpropell.
Les mer
Tips og råd / vvs

Velg riktig pumpe til din båt

Vi får ofte spørsmålet: Hvilken pumpe behøver jeg til min båt? Når finnes det en guide som skal hjelpe deg. Den viser på en enkel og bra måte hvilken pumpe som passer dine behov.
Les mer
Tips og råd / Motor og tilhengerutstyr

Hvordan gjør man en bra motorkonservering?

Vinterservice / konservering innenfor vinteren av utenbordsmotor / påhengsmotor - Enklere enn hva du tror! Å gjøre service på utenborderen er både enklere og morsommere enn du tror. Du behøver dessuten hverken mange eller spesielle verktøy.
Les mer
Logg inn
Bruker / e-post
Passord
Glemt passord