Om NAUTEC

NAUTEC er en båttilbehørs grossist som har vært på markedet i over 100 år. Fra vårt hovedkontor i Malmö distribuerer vi ledende varemerker samt produkter av eget merke til våre kunder.

NAUTEC leverer produkter til konkurransedyktige priser til kunder i hele Norden. Vi har rundt 12 000 artikler som går under kategorien båttilbehør. Mange av disse produktene passer også andre kategorier som fritid, camping, fiske, hytte og bobil. Verft og serviceverft er også en stor kundegruppe hos oss. Vi er en av de største aktørene innen båttilbehør.

Vår historie går langt tilbake i tid til begynnelsen av 1900-tallet. Skipshandlersønnen Herman Gotthardt dannet firmaet Herman Gotthardt AB. Tidlig på 2000 tallet endret vi navn til Watski AB og utviklet også web-handel direkte rettet mot slutt konsumenten. Kjernen i bedriften har alltid vært grossistvirksomheten og i 2019 besluttet vi at vi vil fokusere 100% på dette. Det er der vi har vår styrke! Firmaet ble delt. Watski ble en web-handelsselskap og grossistvirksomheten bytter navn til NAUTEC.

Med vår historie i ryggen, moderne logistikk og ambisjon om alltid og være en innovativ og stabil aktør i bransjen, ønsker vi og være en grossist som tilbyr de beste produktene til de beste prisene og en trygg partner for våre leverandører.
Vi har personale med lang erfaring og kunnskap om bransjen. De er aktive i markedet for at vi alltid skal ha gode produkter til riktige priser.

Med vår erfaring og et aktivt arbeid med å fornye og forbedre sortimentet kan vi garanter et trygt samarbeide med våre kunder og leverandører. Vi har ambisjoner om å holde en høy servicegrad og å kunne tilby et sortiment med kjente varemerker av høy kvalitet. Vår målsetting er å være den beste grossisten i den maritime bransjen når det gjelder båtutstyr. .

 

Har du et firma og er interessert i å selge produkter fra vårt sortiment?
Da er du velkommen til å ta kontakt med NAUTEC salgsavdeling.
info@nautec.no

Som konsument hittar du våra produkter hos någon av våra forhandlere

Logg inn
Bruker / e-post
Passord
Glemt passord