Båtpleie & Vedlikehold Maling Bunnstoff
Filter etter Rense filter
Filter etter Varemerke
International 10
Jotun 7
Nautical 1
Klar

Bunnstoff

Å legge bunnstoff kalles for stoffing og er den vanligste formen for båtpuss. Bunnstoff er maling på den delen av skroget på båten som er under vann. Foruten å legge farge på båten så har bunnstoffet som funksjon å hindre korrosjon, samt å begrense begroing av alger og dyr.

Begroing fører til lavere hastigheter, høyere drivstofforbruk, skade på malingsystemet, blokkering av vannledninger osv. Jo lenger groen får sitte, desto vanskeligere blir den å fjerne. Et rent skrog gjennom hele sesongen reduserer forbruket av drivstoff og dermed skadelige CO2-utslipp. Begroing er avhengig av mange faktorer, blant annet vannkvalitet, temperaturer, saltholdighet og fortøyningssted, artsmangfold, osv. Som følge av dette er det svært viktig å velge riktig bunnstoff for din båt. For å treffe det riktige valget må vi ta med i betraktningen forhold som bruksprofilen og hvilke farvann båten skal brukes og fortøyes i.

Hos Watski finner du blant annet Jotun som er en av verdens ledende leverandører på maling for maritime applikasjoner. Vi har også det lendende merkene International.

Filter etter
Sorter etter:
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Logg inn
Bruker / e-post
Passord
Glemt passord