Beslag & Skruer Lås
Underkategorier
Filter etter Rense filter
Filter etter Varemerke
Abus 5
Assa - Abloy - Yale 6
Roca 6
Klar

Lås

Idag er det dessverre vanlig med båt- og motortyverier i våre havner. For å kunne forsikre deg om at båt og alle dine eiendeler fortsatt er å finne neste gang du skal med båten så har vi lås både for oppbevaringsbokser og båten. En ting som er bra å tenka på når du kjøper lås og kjetting til båten er at manga forsikringsselskap krever et klasse 3-lås eller høyre for at forsikringen skal gjelde.

Lås og deler av låsenheter klassifiseres i låseklasser. Låseklassene fungerer som referanser for grad av beskyttelse og passende bruksområde. Ved låsing av dør, porter og vinduer veies behovet for innbruddsikkerhet mot krav på hurtig rømming ved en nødsituasjon.

Om din forsikringsavtale pålegger deg å utruste et objekt med et "godkjent lås" eller en godkjent låsenhet, er det normalt snakk om lås og låsenheter i låseklasse 3 eller høyere.

  • Låseklasse 1 - Passende for bruk der ingen spesifikke krav på beskyttelse mot innbrudd finnes satt.
  • Låseklasse 2 - Passende for bruk der kravene på beskyttelse mot innbrudd i visse deler må følge kravene for hurtig rømming.
  • Låseklasse 3 - Passende for bruk der kravene på beskyttelse mot innbrudd er vesentligere en kravene på hurtig rømming.
  • Låseklasse 4 - Passende for bruk på objekt med høye krav på beskyttelse mot innbrudd. I forsikringsselskapenes krav inngår ofte komplettering med beskyttelse mot borr og dørforsterkning.
  • Låseklasse 5 - Passende for bruk på objekt med ekstremt høyt tyverisikkerhet, samt der gjentatte innbrudd skjer til tross for lås i klasse 3 eller klasse 4.
Filter etter
Sorter etter:
Mest besøkte
Siste
Navn A-Å
Navn Å-A
Laveste pris
Høyeste pris
Logg inn
Bruker / e-post
Passord
Glemt passord